Cantina FINA - Italien

Oplev fantastiske hvid- og rødvine fra en innovativ vinbonde i det vestlige Sicilien.

Cantine Finas vingård ligger i det vestlige Sicilien mellem Marsala og Erice med en udsigt fra en bakketop ud over havet med fantastiske solnedgange.
Fina Vini blev oprettet i 2005 af Bruno Fina og hans kone. Bruno har arbejdet i mere end 20 år med den mest berømte vinproducent i italiensk moderne enologi, Giacomo Tachis, og han har undersøgt de bedste terroir- og mikroklimaer på Sicilien for at plante internationale sorter som Merlot, Cabernet, Chardonnay, Traminer, Sauvignon Blanc, Viognier og mange andre. 

”Karakter” er Bruno Fina og hans families adgangskode. Finas vine er resultatet af et land, der er elsket og kæmpet for, de har smagen af lidenskaben af de druer, der klogt er blevet omdannet til vin takket være arbejdet i vingården.

De har den velkendte varme og oplevelsen af, hvem der altid har lavet vin og altid har vidst, hvordan man fortæller den. Dette er hvordan du overfører den arvelige karakter af territoriet og harmonien mellem de mænd, der søger efter ekspertise på daglig basis.

Disse er det grundlæggende element i Finas vingård, og derfor betragter Bruno sine vine som en del af sin familie.