Campagnola - Valpolicella classico Superiore DOC "Appassimento"

Pr. fl. v/6 stk.: 110kr

Vinen skulle have været en Amarone – men blev en Valpolicella Classico Fra vinhuset Azienda Agricola Caterina Zardini kommer denne fremragende vin, som er lavet på let tørrede druer – Corvina, Corvinone og Rondinella der tørrer i 120 – 150 dage, når de skal bruges til Amarone, denne metode kaldes for “appassito”. Ripasso’en her har kun tørret i 20 dage. Denne metode kaldes for “appassimento”. I stedet har Campagnola lavet en “Catarina Zardini” Valpolicella Classico DOC på let tørrede druer. Den normale og efterhånden meget velkendte “Ripasso-metode” er således ikke taget i brug her. “Ripasso” betyder at den almindelige Valpolicella (uden tørrede druer) får en gevaldig vitaminindsprøjtning ved at gære en extra gang sammen med kvaset fra de pressede druer, der har været brugt til Amarone. “Catarina Zardini” er lagret i 1 år på store slavonske egefade, og derefter 6 måneder på flaske.

Pr. flaske v/1 stk.:125kr
Pr. flaske v/6 stk.: 110kr

Antal

1 stk, 2 stk, 3 stk, 4 stk, 5 stk, 6 stk, 7 stk, 8 stk, 9 stk, 10 stk, 11 stk, 12 stk

Vintype

Rødvin

Smager godt til

Fjerkræ, Grillmad, Oksekød, Svinekød, Tapas

Ryd