Pier Palo Antolini - Valpolicella Superiore Persegá

Pr. fl. v/6 stk.: 100kr

Valpolicella Classico Superiore er lavet med 20% af de druer, der er tørrede indtil slutningen af november. De resterende 80% er almindeligt gæret. Gæringen tager 7 dage i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur. Vinen er modnet 12 måneder delvis på egetræfade og dels i rustfrit stål tanke. Efter 18 måneder tappes den på flaske. Vinen præsenteres som en rubinrød vin, intens og kompleks med en begyndelse små røde frugter bla. hindbær og vilde kirsebær, det udvikler sig til krydret søde noter af vanilje og nelliker. En varm og fyldig vin med en god krop og velafbalancerede tanniner.

Pr. flaske v/1 stk.: 125kr
Pr. flaske v/6 stk.: 100kr

Antal

1 stk, 2 stk, 3 stk, 4 stk, 5 stk, 6 stk, 7 stk, 8 stk, 9 stk, 10 stk, 11 stk, 12 stk

Vintype

Rødvin

Smager godt til

Fjerkræ, Grillmad, Lam

Ryd