Pier Palo Antolini - Valpolicella Superiore Ripasso

Pr. fl. v/6 stk.: 110kr

Valpolicella Superiore Ripasso er gæret en ekstra gang på bærmen af Amaronekvaset. Dermed får Valpolicella en dyb rød farve, fyldig smag og sit eget særpræg. Denne “lillebror” af Amarone er virkelig værd at prøve. Som Antolinis Amarone vine er denne Ripasso også en vin med stor koncentration, samtidig har vinen også sin elegance. Druerne er de helt klassiske, Corvina, Corvione og Rondinella. Druerne høstes i slut september start oktober, hvor de presses. I februar blandes mosten med druerne/skallerne fra husets enestående Recioto som medvirker til en vis sødme i smagen. Før vinen er blevet tappet på flaske lagrer en del af den på Barrique og en del på tanke i 12 mdr.

Pr. flaske v/1 stk.: 130kr
Pr. flaske v/6 stk.: 110kr

Antal

1 stk, 2 stk, 3 stk, 4 stk, 5 stk, 6 stk, 7 stk, 8 stk, 9 stk, 10 stk, 11 stk, 12 stk

Vintype

Rødvin

Smager godt til

Fjerkræ, Grillmad, Lam, Svinekød

Ryd