Vinsmagning

Rahbeks Vinhandel afholder vinsmagninger, hvor du har mulighed for at kunne være medbestemmende for aftenens indhold, herunder temaer m.m.

En Italiensk vinaften med arbejdskollegaer, venner, naboer eller familie?

En vinaften kan afholdes på mange forskellige måder. Det kan være. at det bare skal være mest hygge, hvor der fortælles lidt om vinen, mens der måske spises lidt Tapas til!
Eller man har valgt en temasmagning med eksempelvis vine fra Syditalien, Valpolicella, Sicilien osv. Mulighederne er næsten uendelige.

Det perfekte antal personer til en vinflaske er 10 personer +- 1.
Forvent 7-10 vine pr. smagning.

Den billige vinsmagning:
Ca. 100kr. pr. deltager hvor der er mulighed for at smage gode dagligdags- og mellemklasse vine. Dertil udgift til Tapas og lignende.

 

Den mellemste vinsmagning:
Ca. 150kr. pr. deltager hvor man kommer til at ‘snuse’ lidt til nogle af de prismæssigt dyrere vine samt mange vine i den gode mellem prisklasse. 
Dertil udgift til Tapas og lignende.

 

Den dyrere vinsmagning:
Ca. 200kr. pr. deltager hvor der bliver mulighed for at smage mellemklasse- og dyrere vine såsom Barolo, Brunello m.v. Her er der mulighed for at blive forkælet med nogle fantastiske vine. 
Dertil udgift til Tapas og lignende.

Min pris for at afholde smagningen er vejledende 1 stk. vinpriser på hjemmesiden. Der tillægges kilometerpenge uden for Struer-området, som aftales fra gang til gang.

Der er ikke en forventning/krav om, at der skal købes vin efterfølgende.

Ring eller mail for at høre nærmere.

 

Forespørg en vinsmagning

Kontakt

Rahbek Vin