Tenuta Ca´ Botta - Italien
En innovativ vingård i Valpolicella!
Tenuta Ca’Botta blev grundlagt i starten af det nye årtusind af Yuri Cabotta, Fabio Melotto og Luisito Vincenzi med fokus på klassisk italiensk innovation, med speciale i fremstilling af tørre vine fra tørrede druer fra Valpolicellas skråninger i det østlige område kaldet Valpantena.
Huset råder over ca. 20 hektar og lejer sig desuden ind på yderligere 20 hektar hos udvalgte vinbønder. Vinene fremstilles kun ved hjælp af de naturlige, traditionelle metoder. Ca’Botta vine produceres i moderne faciliteter med brug af en traditionel tilgang.
Tenute Ca’ Botta’s filosofi er at bevare den dyrebare arv af italiensk vinfremstilling gennem tiden. Man arbejder på at finde den perfekte balance mellem at respektere vinfremstillingstraditionerne og udvikle nye produktionsteknikker, der yderligere beriger Tenuta Ca’Botta vinene.
Ca’Bottas er blandt de bedste producenter i Veneto. Med deres fyldige og elegant afbalancerede vine tildeles Ca´ Botta mange priser, medaljer & karakterer i både nationale & internationale konkurrencer.